Noutăți de la De Agostini!

 

De Agostini are bucuria să vă anunțe că, începând de astăzi, 24 octombrie, colecțiile dumneavoastră preferate sunt din nou la chioșcuri în colaborare cu noul nostru distribuitor, BURDA ROMANIA SRL.

 

Veți putea găsi la chioșcuri, începând de astăzi, „În jurul lumii”, numărul 117, ultimul din această colecție, „Cristale și pietre”, numărul 105, și „Automobile de vis”, numărul 27. „Mașini de legendă”, numărul 79, va putea fi găsit la chioșcuri vinerea viitoare, 31 octombrie.

 

Pentru orice solicitări, contactați serviciul nostru de relații cu clienții la telefon 021 40 10 888 sau pe e-mail la adresa info@deagostini.ro.

Bani de pe mapamond

 

Aventuraţi-vă într-o călătorie fascinantă în lumea monedelor şi bancnotelor de pe tot cuprinsul lumii. Învăţaţi să recunoaşteţi banii din diferite ţări şi aflaţi istoria lor. Monedele şi bancnotele autentice din fiecare număr vă vor îmbogăţi colecţia şi cunoştinţele în domeniul numismaticii. Puteţi realiza propria colecţie de monede şi bancnote retrase din circulaţie de pe întreg mapamondul!

CELE MAI NOI PRODUSE

 
 
 
CMS: Ariadne Content Manager
Urmăreşte-ne